Leveransvillkor
1. Leveranser

Alla leveranser sker med Postnord. Det är på köparens ansvar att tillse att den adress som uppgivits till oss vid beställningstillfället är korrekt, och att köparen, efter det att vi effektuerat ordern följer upp leveransen hos speditören, samt tillser att leveransen avhämtas/mottages på avhämtningsställe inom skälig tid från avsändandet, vanligtvis nio (9) dagar från avsändandet.

Vid eventuell restorder eller om en leverans av olika skäl skulle dröja längre än avtalad tid, blir kund meddelad per e-post med anledning av försening och upplyses med ny leveranstidpunkt.

I fall köpare anser att leverans dröjer på sådant sätt att denne ej längre önskar leverans av order är det på köparens ansvar att nämnda order avbeställes i enlighet med dessa köpvillkor. Om du har beställt en vara hos oss och sedan väljer att inte hämta ut den på posten tvingas vi debitera 300 kronor för de utlägg vi gjort för porto administrering och andra avgifter.

Om du handlar skrymmande produkter som är större och/eller tyngre än normalt, tillämpas en dyrare fraktavgift för dessa produkter. Skrymmande produkter har ingen fri frakt-gräns och alla skrymmande produkter är märkta på hemsidan.

Leverans sker endast inom Sverige ifall inget annat avtalats.

2. Öppet Köp

Som internetkund har du 14 dagars öppet köp hos oss från det att du har mottagit varan. Vid utnyttjande av öppet köp skall varan återsändas i ett oförändrat nyskick med originalförpackningen kvar. Vid retur debiteras kunden med 99kr för frakten.
OBSERVERA att vi inte kan erbjuda öppet köp på specialbeställda varor, vid frågor om detta kontakta oss via telefon 0416 - 175 75.

3. Byten

Du har 14 dagar på dig att byta din vara. Storleksbyten är gratis. Bytesvaran skall vara i nyskick och ha sin kompletta förpackning kvar.

Vill du byta till en dyrare vara ber vi dig istället att returnera produkten och lägga en ny beställning på önskad vara, eftersom vi inte kan öka summan på en levererad order.

Byten i vår butik i Sjöbo är gratis.

4. Delleverans av din beställning

Delleveranser sker ej per automatik. Om din beställning innehåller flera produkter varav en eller flera har längre leveranstid skickas din beställning först när den sista produkten ankommit och är redo att levereras. Önskar du delleverans av din order tillkommer en kostnad på 99 kr. Kontakta oss på order@motostar.se för delleverans av din order.

5. Returer

Returer är endast tillåtna under förutsättningarna att produkten är i nyskick och har sin kompletta förpackning kvar. Vi ansvarar inte för skador som sker vid montering av felaktiga eller fellevererade varor.
I ditt paket medföljer ett returformulär och en förbetald returfraktsedel. Fyll i returformuläret korrekt och lämna paketet hos ditt närmaste postombud med den förbetalda returfraktsedeln påklistrad. Vill du returnera delar av ett köp anges detta i returformläret med vilka artiklar du vill returnera eller byta.

Returfrakten kostar 99kr och debiteras i efterhand, alternativt 149kr för retur av skrymmande varor.

Vill du returnera dina varor på egen hand ber vi dig skicka din retur till:

M-Star AB
Såggatan 3
275 39 Sjöbo

Observera att det ska skickas med företagspaket. Paket som skickas felaktigt till oss ansvarar vi ej för.
Tillagd i varukorgen