1. Hem
  2. CTEK

CTEK

CTEK är ett välkänt varumärke inom fordonsladdningslösningar och batterihantering. Med sin expertis inom smart laddningsteknologi har CTEK blivit en ledande tillverkare av laddare och underhållssystem för fordon av alla slag, inklusive bilar, motorcyklar, båtar och fritidsfordon. CTEK:s produkter utmärker sig genom sin innovativa teknik som optimerar laddningsprocessen och ger effektiv och säker laddning av fordonsbatterier.

Deras smarta laddare är utformade för att kunna hantera olika batterityper och är utrustade med funktioner som temperaturkompensation, automatiskt underhållsläge och skydd mot omvänd polaritet och kortslutning. CTEK strävar efter att maximera batteriets livslängd och prestanda genom att erbjuda pålitlig laddning och underhåll, även under de mest krävande förhållandena.

Med sin långvariga erfarenhet och erkända kvalitet har CTEK blivit ett förtroendeingivande val för fordonsägare och mekaniker över hela världen när det gäller att hålla batterierna pålitliga och redo för användning.

Tillagd i varukorgen