1. Hem
  2. FXR

FXR

FXR är ett välkänt varumärke inom motocrosss, enduro och vintersportkläder. Med sin höga kvalitet och innovativa design har FXR etablerat sig som en pålitlig leverantör av crosskläder och utrustning för motorsport- och vintersportsentusiaster. FXR-produkter omfattar tröjor, byxor, jackor, handskar, stövlar, hjälmar och andra tillbehör som är speciellt utformade för att möta de krävande förhållandena inom enduro, motocross och andra vintersporter.

Genom att använda tekniskt avancerade material och tillverkningsmetoder erbjuder FXR kläder som är vattentäta, vindtäta, andningsbara och tåliga för att hålla förare varma, torra och skyddade i extrema väderförhållanden. FXR är känt för sin noggranna passform, ergonomi och rörelsefrihet, vilket möjliggör maximal prestanda och komfort under aktivitet.

Genom att samarbeta med professionella förare och delta i tävlingar fortsätter FXR att utveckla och förbättra sina produkter för att möta behoven och förväntningarna hos både tävlingsförare och fritidsåkare. Oavsett om det är för tävling eller fritidsåkning, erbjuder FXR kläder och utrustning som kombinerar prestanda, stil och hållbarhet för att leverera enastående prestanda och skydd.

Filtrera
Sortera på:
Visar 421 produkter
Tillagd i varukorgen