1. Hem
  2. Galfer

Galfer

Galfer är ett välkänt varumärke inom bromssystem och bromstillbehör för motorcyklar, bilar och cyklar. Med en lång historia av tillverkning och innovation inom bromsteknik har Galfer etablerat sig som en ledande leverantör av högpresterande bromskomponenter. Galfer-produkter inkluderar bromsskivor, bromsbelägg, bromsslangar och andra relaterade tillbehör.

Deras bromssystem är kända för att erbjuda överlägsen bromskraft, kontroll och hållbarhet, vilket resulterar i en förbättrad bromsförmåga och säkerhet. Genom att använda högkvalitativa material och genomföra rigorösa tester strävar Galfer efter att erbjuda produkter av högsta kvalitet som uppfyller och överträffar branschstandarder. Galfer har också ett starkt engagemang för att vara involverade inom motorsport och samarbetar med professionella förare och tävlingsteam för att utveckla och förbättra sina produkter för att möta de extrema kraven i tävlingsmiljön.

Oavsett om det är för racing eller motionskörning, erbjuder Galfer bromskomponenter som ger förare ökad bromskontroll, prestanda och tillförlitlighet, vilket bidrar till en trygg och säker körupplevelse.

Filtrera
Sortera på:
Visar 47 produkter
Tillagd i varukorgen