1. Hem
  2. Givi

Givi

Givi är ett erkänt varumärke inom mc-väskor, väsksystem och tillbehör för touring och äventyr. Med en lång historia av tillverkning och innovation inom bagageutrustning har Givi etablerat sig som en ledande tillverkare av praktiska och högkvalitativa lösningar för förvaring på motorcyklar.

Givis produktsortiment omfattar sidoväskor, toppboxar, tankväskor, mjuka väskor och andra tillbehör som monteras på motorcykeln. Deras produkter kännetecknas av hållbar konstruktion, vattentäta egenskaper och enkel användning för att möta behoven hos touringförare och äventyrsmotorcyklister. Givi erbjuder även olika monteringssystem och bärare som är speciellt utformade för olika motorcykelmodeller för att säkerställa en korrekt och stabil montering av väskorna.

Med sin passion för att erbjuda förare bekvämlighet och säkerhet under resor och äventyr fortsätter Givi att utveckla och förbättra sina produkter med hjälp av avancerad teknik och material. Oavsett om det är för långväga resor eller daglig pendling, erbjuder Givi väskor och tillbehör som ger förare optimal förvaringskapacitet, skydd och funktionalitet för att göra resan bekväm och smidig.

Filtrera
Sortera på:
Visar 55 produkter
Tillagd i varukorgen