1. Hem
  2. HGS

HGS

HGS (Hollandse Gebroeders Schmedding) är ett välkänt varumärke inom området för motorcykelavgassystem och prestandadelar. Med stort fokus på högkvalitativt hantverk och innovation har HGS etablerat sig som en ledande tillverkare av avgassystem för motocross, enduro och terrängmotorcyklar.

HGS-produkter är kända för sin överlägsna prestanda, hållbarhet och ljudegenskaper. Avgassystemen är designade för att optimera motorkraften och vridmomentet, vilket ger förare förbättrad gasrespons och övergripande prestanda. HGS använder avancerade material och tekniska tekniker för att säkerställa att deras avgassystem levererar maximal prestanda samtidigt som de uppfyller bullerregler och miljöstandarder. Varumärket erbjuder även andra prestandadelar som avgasrör, expansionskammare och kolfiberkomponenter för att ytterligare förbättra cykelns prestanda.

Med en stark närvaro inom motorsport, samarbetar HGS med professionella förare och tävlingsteam för att kontinuerligt förfina och förbättra sina produkter. Oavsett om det är för tävlingsracing eller motionskörning, är HGS avgassystem och prestandadelar designade för att höja prestanda och övergripande körupplevelse för motorcykelentusiaster

Filtrera
Sortera på:
Visar 109 produkter
Tillagd i varukorgen