1. Hem
  2. Knox

Knox

Knox är ett framstående varumärke inom motorsport- och motorsäkerhetsutrustning, med fokus på att tillverka högkvalitativa skyddsprodukter för motorcyklister och andra powersportentusiaster. Företaget grundades 1981 och har sedan dess blivit känt för sin banbrytande teknik och innovation inom säkerhetsutrustning. Knox erbjuder ett brett utbud av skyddsprodukter, inklusive skyddsvästar, ryggskydd, knäskydd, armbågsskydd, handskar och baslager.

Deras produkter är utformade med noggrannhet och användning av avancerade material för att ge optimalt skydd och komfort för föraren. Genom att integrera tekniska innovationer och ergonomisk design strävar Knox efter att erbjuda produkter som möter de höga kraven och behoven hos motorcyklister och powersportentusiaster. Företaget är också engagerat i kontinuerlig forskning och utveckling för att förbättra säkerheten och prestandan hos sina produkter. De samarbetar med experter inom branschen och utför rigorösa tester och valideringar för att säkerställa att deras skyddsprodukter uppfyller de högsta kvalitetsstandarderna.

Knox har etablerat sig som en pålitlig och respekterad aktör inom motorsäkerhetsutrustning och är känt för sitt engagemang för att skydda förare och minska skaderisken. Deras produkter används både av professionella tävlingsförare och vardagliga motorcyklister som prioriterar sin säkerhet och vill ha pålitlig skyddsutrustning för sina äventyr på vägarna eller i terrängen.

Tillagd i varukorgen