1. Hem
  2. NGK

NGK

NGK är en framstående tillverkare av tändstift och tändstiftsteknologi för fordonsindustrin. Företaget grundades 1936 och har sedan dess etablerat sig som en global ledare inom sitt område. NGK-tändstift används i en mängd olika fordon, inklusive bilar, motorcyklar, båtar och trädgårdsmaskiner.

Deras tändstift är kända för sin höga kvalitet, pålitlighet och prestanda. Genom att erbjuda en optimal tändning i förbränningskammaren bidrar NGK-tändstift till en effektiv och pålitlig motorfunktion. Företaget har en omfattande produktlinje som täcker olika tändstiftstyper och teknologier för att möta specifika krav från olika fordonstillverkare och motorapplikationer. Dessa inkluderar traditionella kopparkärnade tändstift, platina- och iridiumtändstift som erbjuder längre livslängd och bättre prestanda.

NGK är också engagerade i forskning och utveckling för att kontinuerligt förbättra sina produkter och introducera ny tändstiftsteknologi. Genom att vara ledande inom innovation och tillverkningskvalitet har de blivit en betrodd partner för fordonsindustrin och motorentusiaster världen över.

Filtrera
Sortera på:
Visar 74 produkter
Tillagd i varukorgen