1. Hem
  2. Oakley

Oakley

Oakley är ett välrenommerat varumärke inom sport- och livsstilssegmentet och är särskilt känt för sina högkvalitativa crossglasögon och accessoarer. Företaget grundades 1975 och har sedan dess etablerat sig som en ledande aktör inom branschen.

Oakley erbjuder ett brett sortiment av glasögon som är speciellt utformade för att möta behoven hos aktiva personer inom motocross och enduro. Deras glasögon är kända för sin avancerade optik, inklusive polariserade linser som minskar bländning och ger klar sikt i olika ljusförhållanden. Dessutom erbjuder de innovativa teknologier som skyddar mot skadligt UV-ljus och ger överlägsen kontrast och färgåtergivning. Företaget tillverkar även kläder och accessoarer för sport och friluftsliv

Deras produkter inkluderar t-shirts, jackor, byxor, kepsar och ryggsäckar, som är utformade med fokus på funktionalitet, kvalitet och stil. Oakley använder avancerade material och design för att skapa plagg som är bekväma, slitstarka och passar för olika aktiviteter och väderförhållanden.

Tillagd i varukorgen