1. Hem
  2. Pro-Pegs

Pro-Pegs

Pro-Pegs är ett känt varumärke inom motorcykelindustrin som är specialiserat på tillverkning av högkvalitativa fotpinnar och fotstödssystem för motorcyklar och offroad-fordon.

Företaget har byggt upp ett starkt rykte genom sin dedikation till kvalitet, prestanda och innovation. Pro-Pegs erbjuder ett brett utbud av fotpinnar och fotstödssystem som är utformade för att möta kraven från både professionella förare och entusiaster. Deras produkter tillverkas med användning av slitstarka och lätta material, såsom aluminium och rostfritt stål, för att säkerställa hållbarhet och pålitlighet även under krävande terrängförhållanden.

Fotpinnarna från Pro-Pegs är utformade för att ge överlägsen grepp och komfort för förare. De har olika designfunktioner, som tandsystem och greppmönster, som ger stabilitet och kontroll under körning. Fotpinnarna är också justerbara för att passa individuella förarpreferenser och ge optimal positionering och ergonomi.

Pro-Pegs erbjuder också ett brett utbud av tillbehör och reservdelar för sina fotpinnar och fotstödssystem. Det inkluderar utbytbara tandsatser, fjädrar, spärrar och annat tillbehör för att anpassa och underhålla fotstöden för att hålla dem i toppskick.

Tillagd i varukorgen