1. Hem
  2. ProTaper

ProTaper

ProTaper är ett välrenommerat varumärke inom motorcykelindustrin, känt för sina innovativa och högkvalitativa styren och grepp för motorcyklar och motocross. Företaget har en stark närvaro inom motorsportvärlden och deras produkter används av professionella förare och entusiaster över hela världen.

ProTaper erbjuder ett brett utbud av styren med olika egenskaper och dimensioner för att passa olika förarpreferenser och körstilar. Deras styren är tillverkade av högkvalitativt aluminium, vilket ger en kombination av styrka, hållbarhet och lättviktighet.

De har också innovativa designfunktioner som minskar vibrationer och ger förbättrad komfort och kontroll under körningen. Förutom styren erbjuder ProTaper även ergonomiska grepp som är utformade för att ge optimalt grepp och komfort under körning. Dessa grepp är tillverkade av slitstarka material och har ergonomiska profiler som minskar trötthet och ger överlägset grepp i olika terränger och väderförhållanden.

ProTaper strävar efter att vara i framkant av teknisk utveckling och design. Genom att använda avancerade tillverkningsmetoder och noggranna kvalitetskontroller säkerställer de att deras produkter håller högsta standard och möter kraven från de mest krävande förare.

Tillagd i varukorgen