1. Hem
  2. Rekluse

Rekluse

Rekluse är ett framstående varumärke inom motorcykelbranschen och är särskilt känt för sina innovativa kopplingsdelar. Företaget har revolutionerat sättet man hanterar kopplingen på motorcyklar och erbjuder avancerade produkter som förbättrar prestanda, kontroll och komfort för förare.

Rekluses framträdande produkt är deras automatiska kopplingssystem, som ersätter den traditionella manuella kopplingen med en hydrauliskt styrd mekanism. Denna teknologi möjliggör en smidig och snabb överföring av kraft från motorn till drivlinan och eliminerar behovet av att använda kopplingshandtaget för att växla eller stanna. Detta ger föraren en mer avslappnad och fokuserad körupplevelse, särskilt i teknisk terräng eller vid långvarig körning.

Rekluse erbjuder också en rad andra produkter för koppling och prestandaförbättringar, inklusive kopplingskorgar, tryckplattor och fjädrar. Dessa tilläggsprodukter är utformade för att förbättra kopplingsresponsen, öka hållbarheten och ge en mer skräddarsydd körupplevelse för olika typer av motorcyklar och förare.

Tillagd i varukorgen