1. Hem
  2. Renthal

Renthal

Renthal är ett välkänt varumärke inom motorsportindustrin, känt för sin tillverkning av högkvalitativa styren och handtag samt drev och kedjor för motocross och enduro. Företaget har en lång historia av innovation och tekniskt kunnande, och deras produkter används av professionella tävlingsförare och entusiaster världen över.

Renthal erbjuder ett brett utbud av styren och handtag för både motocross- och cykelsport. Deras styren tillverkas med precision och använder avancerade material som aluminiumlegeringar för att kombinera styrka, styvhet och låg vikt. Oavsett om det är för motocross, enduro, downhill eller cross-country cykling, erbjuder Renthal styren i olika bredder, höjder och böjningar för att passa olika förarpreferenser och terrängförhållanden.

Utöver styren tillverkar Renthal också drivlinor, inklusive kedjor, drev och kuggar. Deras drivlinor är kända för sin hållbarhet, prestanda och precisionstillverkning. Renthal drivlinor används i många olika motorcykel- och cykelsporter, där de ger pålitlig kraftöverföring och motståndskraft mot påfrestningar och slitage.

Filtrera
Sortera på:
Visar 194 produkter
Tillagd i varukorgen