1. Hem
  2. Schuberth

Schuberth

Schuberth är ett erkänt varumärke inom mc-hjälmar och skyddsutrustning. Företaget har en lång historia av att tillverka högkvalitativa och teknologiskt avancerade hjälmar som erbjuder exceptionell säkerhet och komfort

Schuberth är känt för sin innovativa design och strävan efter att använda de bästa materialen och tillverkningsmetoderna. Deras hjälmar är utformade med fokus på optimalt huvudskydd och minskning av stötar och vibrationer vid eventuella olyckor. Genom att använda avancerade material som glasfiberförstärkt plast (GRP), kolfiber och specialskummaterial erbjuder Schuberth hjälmar med utmärkt stöttålighet och kraschabsorption.

En av Schuberths framstående teknologier är deras Advanced Channeling System (ACS). Detta system möjliggör effektiv ventilation och luftflöde genom hjälmen, vilket hjälper till att hålla föraren sval och bekväm även under längre turer eller vid höga temperaturer. Dessutom har Schuberth integrerat avancerade ljud- och kommunikationssystem i vissa av sina hjälmar för att möjliggöra trådlös kommunikation och musikuppspelning.

Filtrera
Sortera på:
Visar 23 produkter
Tillagd i varukorgen