1. Hem
  2. Sena

Sena

Sena är ett ledande varumärke inom kommunikations- och audioenheter för motorcyklister. Företaget är specialiserat på att tillverka högkvalitativa intercom och tillbehör som är utformade för att förbättra förarens upplevelse, säkerhet och bekvämlighet. Sena erbjuder ett brett utbud av produkter som inkluderar kommunikationsenheter, hjälmlurar, kameror och tillbehör.

Deras kommunikationssystem gör det möjligt för motorcyklister att kommunicera trådlöst med varandra, lyssna på musik, ta emot röststyrda samtal och använda GPS-navigation, allt utan att behöva ta av sig hjälmen eller förlora uppmärksamheten på vägen. Företaget fokuserar på att leverera hög ljudkvalitet och pålitlig anslutning i sina produkter. Genom användning av avancerad Bluetooth-teknik och branschledande mikrofon- och högtalarteknologi kan Sena-enheter erbjuda klar och tydlig ljudkommunikation även i höga hastigheter och stökiga miljöer.

Sena strävar också efter att ge användarna en intuitiv och användarvänlig upplevelse. Deras enheter är utrustade med enkla kontroller och användarvänliga gränssnitt som gör det enkelt att justera volymen, byta låtar eller besvara samtal medan man kör.

Tillagd i varukorgen