1. Hem
  2. Shoei

Shoei

Shoei är ett välrenommerat varumärke inom mc-hjälmar och skyddsutrustning. Sedan starten 1958 har Shoei etablerat sig som en av de ledande tillverkarna inom branschen och är känd för sin höga kvalitet, säkerhet och tekniska innovation.

Shoei erbjuder ett brett utbud av motorcykelhjälmar för olika discipliner och behov. Deras hjälmar är konstruerade med fokus på optimal skyddsnivå, komfort och aerodynamik. Företaget använder avancerade material och tillverkningstekniker för att säkerställa att deras hjälmar uppfyller höga säkerhetsstandarder och ger förare en pålitlig skyddsnivå.

En av Shoeis signaturteknologier är deras AIM+ (Advanced Integrated Matrix Plus) skalteknik. Denna teknik kombinerar olika fiberförstärkta material för att skapa en stark och lätt konstruktion som effektivt absorberar och sprider stötar vid en eventuell kollision. Hjälmarna har också funktioner som effektiv ventilation, avtagbara och tvättbara inredningar samt justerbara passformsystem för att ge en skräddarsydd och bekväm passform för varje förare.

Tillagd i varukorgen