1. Hem
  2. Shot

Shot

Shot är ett välkänt varumärke inom motorsportskläder och skyddsutrustning, särskilt inom motocross och enduro. Företaget är specialiserat på att tillverka högkvalitativa och tekniskt avancerade crosskläder och utrustning för motorcyklister i olika discipliner.

Shot erbjuder ett brett utbud av produkter som täcker allt från motocross-tröjor och byxor till handskar, stövlar och skydd. Deras produkter är utformade för att ge optimal komfort, rörelsefrihet och skydd under intensiva motorsportaktiviteter. Företaget lägger stor vikt vid materialval och tillverkningsprocesser för att säkerställa kvaliteten och hållbarheten hos sina produkter. De använder avancerade material och teknologier som andas och transporterar bort fukt för att hålla förarna svala och bekväma.

Dessutom har deras kläder och skydd funktioner som förstärkta paneler, skydd mot stötar och slag samt justerbara spännen för en perfekt passform. Shot har också en framstående designestetik och erbjuder ett brett utbud av färger och mönster för att tilltala olika förartyper och stilar. Deras kläder och utrustning är inte bara tekniskt avancerade utan också visuellt tilltalande.

Med sitt fokus på prestanda, komfort och säkerhet har Shot blivit ett populärt val bland motorsportentusiaster och professionella förare runt om i världen. Deras produkter är utformade för att möta de tuffa kraven och utmaningarna inom motocross och enduro och är ett pålitligt val för alla som söker högkvalitativa och funktionella kläder och skyddsutrustning för sina motorsportaktiviteter.

Filtrera
Sortera på:
Visar 214 produkter
Tillagd i varukorgen