1. Hem
  2. Sidi

Sidi

Sidi är ett välkänt och respekterat varumärke inom motorsportskor, specialiserat på tillverkning av högpresterande stövlar för motorcyklister och cyklister. Sedan grundandet 1960 har Sidi blivit känt för sin avancerade teknik, kvalitet och innovation inom stöveltillverkning.

Sidi erbjuder ett brett utbud av crosstövlar som är designade för att möta de specifika behoven hos både professionella förare och entusiaster. Deras stövlar är kända för sin precision, komfort och skyddsegenskaper. Sidi använder högkvalitativa material och avancerad teknik i tillverkningsprocessen för att säkerställa överlägsen kvalitet och prestanda. Deras stövlar är utformade för att ge en perfekt passform, en optimal balans mellan flexibilitet och stöd samt en effektiv ventilation för att hålla fötterna bekväma under långa körningar.

Företaget investerar i forskning och utveckling för att hålla sig i framkant av teknologiska innovationer. De har introducerat banbrytande funktioner som justerbara spännen, luftventilationssystem och stötdämpningsteknik för att förbättra prestandan och komforten hos sina skor.

Filtrera
Sortera på:
Visar 36 produkter
Tillagd i varukorgen