1. Hem
  2. Tuff Jug

Tuff Jug

Tuff Jug är ett välkänt varumärke inom motorsportens bränslehantering, känt för att tillverka högkvalitativa och innovativa bränslekanstrar och pumpsystem. Företaget är dedikerat till att erbjuda smidiga och säkra lösningar för att påfyllning av bränsle i motorcyklar, ATV:er, snöskotrar och andra motorsporter.

Tuff Jug erbjuder ett brett sortiment av bränslekanstrar som är konstruerade för att vara hållbara, lättanvända och säkra. Deras kanstrar har funktioner som patenterade spillfria pipar och automatisk avstängningsmekanism för att förhindra överfyllning och läckage. Dessutom erbjuder de olika storlekar och kapaciteter för att möta olika behov och användningsscenarier.

Företagets pumpsystem, såsom Tuff Pump, möjliggör snabb och effektiv påfyllning av bränsle utan spill eller kladd. Dessa pumpar är utformade med användarvänlighet och hållbarhet i åtanke och erbjuder pålitlig prestanda och enkel hantering. Tuff Jug fokuserar på att erbjuda hög kvalitet och säkerhet i sina produkter.

De strävar efter att möta och överträffa branschstandarder för bränslehantering och genomgår rigorösa tester och kontroller för att säkerställa produkternas tillförlitlighet och prestanda.

Tillagd i varukorgen