1. Hem
  2. Wiseco

Wiseco

Wiseco är ett framstående varumärke inom tillverkning av högprestandakolvar och smidda komponenter för motorcyklar och powersportfordon. Sedan 1941 har Wiseco försett förare med högkvalitativa kolvar som är kända för sin hållbarhet, prestanda och precisionstillverkning.

Wisecos kolvar tillverkas med hjälp av smidningsprocessen, vilket ger en starkare och mer robust konstruktion jämfört med gjutna kolvar. Deras kolvar är tillverkade av högkvalitativa material såsom aluminiumlegeringar och nickellegeringar, vilket ger överlägsen styrka, värmetålighet och lätthet. Wiseco erbjuder ett omfattande sortiment av kolvar för olika motorstorlekar och applikationer, och deras produkter är känt för att passa perfekt och ge en optimal tätning och prestanda i motorn.

Wiseco-kolvar är populära både inom tävlingsvärlden och bland entusiaster som söker ökad effekt, vridmoment och hållbarhet för sina motorer. Utöver kolvar erbjuder Wiseco även andra högprestandakomponenter såsom vevstakar, ventiler, lager och packningar för att ge en komplett lösning för motoruppgraderingar och reparationer. Med sin långa historia av innovation och dedikation till kvalitet har Wiseco etablerat sig som en pålitlig partner för motorcyklister och mekaniker världen över.

Tillagd i varukorgen