1. Hem
  2. Wössner

Wössner

Wössner är ett respekterat varumärke inom tillverkning av högprestandakolvset för motorcyklar och motorer. Sedan över 35 år tillbaka har Wössner varit engagerade i att tillverka högkvalitativa kolvar och kolvkit som används av professionella tävlingsförare och entusiaster över hela världen.

Wössner använder avancerad teknik och noggrann tillverkningsprocess för att producera kolvar som uppfyller höga prestanda- och hållbarhetsstandarder. Deras kolvar tillverkas av högkvalitativa material såsom aluminiumlegeringar och nickellegeringar, vilket ger en stark, lätt och tålig konstruktion. Wössner-kolvar är utformade för att optimera motorprestanda genom att förbättra kompressionsförhållanden, minska friktion och möjliggöra högre varvtal.

De erbjuder även olika storlekar och konfigurationer för att passa olika motorstorlekar och applikationer. Med Wössners kolvar kan förare förvänta sig förbättrad effekt, vridmoment och pålitlighet för sina motorer. Genom att kombinera högkvalitativ tillverkning, expertis och passion för prestanda har Wössner blivit en betrodd leverantör av kolvset för motorcyklar och motorer.

Filtrera
Sortera på:
Visar 352 produkter
Tillagd i varukorgen