1. Hem
  2. X-Trig

X-Trig

X-trig är ett innovativt varumärke inom motorcykeltillbehör och komponenter, med fokus på styrdelar och fjädringssystem. X-trig-produkterna är utvecklade för att förbättra hanterbarheten, stabiliteten och prestandan hos motorcyklar inom olika kategorier, inklusive motocross, enduro och supermoto.

Ett av deras mest framstående produkter är X-trig-styrkronor som används för att anpassa och optimera framgaffeln på motorcyklar. Dessa styrkronor erbjuder justeringsmöjligheter för styrvinkeln och gaffelrören, vilket ger föraren möjlighet att finjustera motorcykelns hanteringsegenskaper efter sina preferenser och körförhållanden.

X-trig är kända för att använda högkvalitativa material och avancerad teknik i sina produkter, vilket resulterar i enastående prestanda, hållbarhet och tillförlitlighet. Genom att erbjuda innovativa lösningar och högkvalitativa produkter har X-trig blivit populärt bland både professionella tävlingsförare och entusiaster.

Oavsett om det är för tävling eller motionskörning, strävar X-trig efter att ge förare den ultimata kontrollen och körupplevelsen genom sina styrdelar och fjädringssystem.

Filtrera
Sortera på:
Visar 95 produkter
Tillagd i varukorgen