1. Hem
  2. Mobius

Mobius

Mobius är ett varumärke som specialiserar sig på tillverkning av innovativa och högpresterande skyddsutrustning för motorcyklister och cyklister. Företaget är känt för sin avancerade teknik och design som syftar till att erbjuda överlägsen komfort, rörelsefrihet och skydd under körning.

Mobius-produkter inkluderar knäskydd och handledsstöd som är utformade med fokus på prestanda och säkerhet. Deras knäskydd använder en unik X-formad design med flera rörliga delar för att ge utmärkt skydd samtidigt som de tillåter naturlig rörelse och flexibilitet. Deras handledsstöd är utrustade med avancerade spänningsband som ger optimalt stöd och stabilitet för handlederna under körning.

Företaget har en stark förankring inom motorsport och samarbetar med professionella förare och racingteam för att testa och utveckla sina produkter i tuffa tävlingsmiljöer. Detta ger dem möjlighet att ständigt förbättra och anpassa sin skyddsutrustning för att möta de höga krav och kraven från entusiaster och professionella atleter.

Tillagd i varukorgen