1. Hem
  2. POD

POD

POD är ett välrenommerat varumärke inom motorcykelindustrin som är specialiserat på tillverkning av avancerade knäskydd och skyddssystem för motorcyklister och idrottare. Företaget är känt för sin innovativa teknik, överlägsen komfort och höga skyddsnivå.

POD erbjuder ett brett utbud av knäskydd och skyddssystem som är utformade för att ge optimalt skydd och stöd till knäleden under körning eller idrott. Deras knäskydd använder avancerade material och konstruktioner för att kombinera flexibilitet, stöd och stötdämpning. De är ergonomiskt utformade för att följa knäets naturliga rörelse och ge komfort under långa och intensiva körningar.

Det som särskiljer POD är deras patenterade teknik som kallas "Human Motion" eller "Cushioning Impact System". Detta system använder sig av innovativa material och design för att ge överlägsen stötdämpning och minska risken för skador vid hårda stötar och krascher. Detta gör POD-knäskydden till ett populärt val bland professionella förare och entusiaster som söker det bästa skyddet för sina knän.

Filtrera
Sortera på:
Visar 29 produkter
Tillagd i varukorgen