Är du vår nya mekaniker?

Om tjänsten
Vi söker dig som brinner för motorcyklar och gärna är mekaniker med erfarenhet från bil eller mc-branschen, eller med god kännedom. Vikten av att ha drivet och viljan att lära sig värdesätter vi högt.

Du bör ha AB-körkort, och gillar att arbeta i ett team med högt tempo under högsäsong.

Vana att arbeta med datorer och diagnosinstrument är meriterande. Självklart har du ett gediget mc-intresse och god känsla för service. Du behärskar svenska mycket väl i tal och skrift och har även goda kunskaper i engelska för att kunna tillgodogöra dig serviceinformation. Du är effektiv i ditt arbete, kan ta egna initiativ och har god samarbetsförmåga, även under tidspress.

God social kompetens uppskattas då kundkontakt förekommer.

Tjänsten innefattar service och felsökning av motorcyklar, inbytesbesiktning och reparation av försäkringsärenden och montering av nya fordon inkl. extrautrustning.

Vi är auktoriserade återförsäljare och arbetar med Yamaha, Husqvarna, Suzuki, Honda och Kawasaki. Arbeten på andra fabrikat kan också förekomma.

Tjänsten är heltid med tillträde snarast.

För ansökan skicka ditt cv och personliga brev till mattias@motostar.se

Om Motostar
Motostar startade sin verksamhet i Sjöbo 2006, med inriktning Motocross & Enduro.

2010 öppnade vi butik / verkstad i helt nybyggda lokaler med en komplett utrustad verkstad med kunnig personal för att sköta service & reparationsarbeten. Vi jobbar med samtliga stora leverantörer, och har ett välfyllt lager med utrustning, reservdelar/tillbehör till alla Japanska motorcyklar samt Husqvarna & KTM.

2015 öppnade vi även upp en helt ny landsvägsavdelning med allt från nya och begagnade motorcyklar till allt vad man kan önska sig i form av utrustning och reservdelar.

Våren 2022 öppnade vi dörrarna till vår helt nya butik på Sjöbo väst handelsområde. 2300kvm skräddarsydd lokal med fordonsförsäljning, verkstad, butik och webshop under samma tak.

Tillagd i varukorgen